ماهی تیلاپیا جزو ماهیهای خوب است و برخلاف شایعات لجنخوار نیست.
به گزارش حکیم مهر به نقل از شهروند، «دکتر آراسب دباغ مقدم»، رئیس کمیته تخصصی بهداشت مواد غذایی جامعه دامپزشکان ایران در واکنش به شائبههای طرح شده در رابطه با مصرف ماهی تیلاپیا گفت: در مورد ماهی تیلاپیا دو موضوع مطرح است. یکی بحث زیستمحیطی است که این ماهی گونه مقاومی محسوب میشود و اگر وارد آبهای داخلی شود، ممکن است بر سایر گونهها غلبه کند، به همین دلیل نیز برای پرورش این ماهی استان یزد را انتخاب کردهاند که با آبهای داخلی کشور ارتباطی ندارد. بحث دیگر کیفیت ماده غذایی یا گوشت این ماهی است. بحثهایی که مطرح شده است مبنی بر اینکه این ماهی لجنخوار است و درصد امگا ٦ آن بسیار بالاست.او ادامه داد: در مجموع میتوان مدعی شد تیلاپیا جزو ماهیهای خوب است و اگرچه شاید تغذیه سهلگیرانه و همه چیز خواری داشته باشد اما برخلاف شایعات لجنخوار نیست. با این حال تولید این ماهی بیشتر جنبه تجاری و اقتصادی دارد زیرا این ماهی با تغذیه ارزان به سرعت رشد میکند و میتواند درآمدزایی خوبی ایجاد کند