تیلاپیا ماهی کوچک با طعمی ملایم که تهیه آن آسان و نسبتا ارزان است. در سال 2016، تیلاپیا چهارمین گونه از غذاهای دریایی بود که مردم آمریکا زیاد آن را مصرف می کردند.ماهی های تیلاپیا بسیار انعطاف پذیر هستند و می توانند حتی در آب با کیفیت پایین یا شرایط پر ازدحام، زنده بمانند آن ها به سرعت رشد می کنند، بنابراین یک انتخاب محبوب برای پرورش هستند و رایج ترین گونه پرورشی بومی رود نیل در شمال شرقی آفریقا است.

این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام پروندهٔ آن ماهی-تیلاپیا-3.jpg است

در مورد پرورش تیلاپیا ها چه نگرانی هایی وجود دارد؟

پرورش تیلاپیا در سراسر دنیا وجود دارد این ماهی آب سرد را تحمل نمی کند، بنابراین پرورش معمولا در آب و هوای گرم تر انجام می شود. استانداردهای پرورش ماهی با توجه به کشور و پرورش متفاوت است.

تیلاپیا ماهی بسیارخوبی است که می تواند در شرایط مختلفی دوام بیاورد. اگر هر یک از ماهی ها فرار کنند، این می تواند باعث مشکلاتی شود چون آن ها می توانند تبدیل به گونه های مهاجم شوند. در آمریکا، تیلاپیا در مخازن بسته جای می گیرد تا از فرار ماهی ها جلوگیری شود.

پرورش تیلاپیا ها در شرایط شلوغ می تواند منجر به بیماری و ازدحام شود. تیلاپیا جلبک را می خورند، اما می توانند با انواعی از غذاها زنده بمانند. یک رژیم با کیفیت خوب و یک محیط تمیز به طور کلی یک ماهی سالم تر تولید می کند.

این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام پروندهٔ آن ماهی-تیلاپیا-1.jpg است

 آیا تیلاپیا برای خوردن ایمن است؟

وقتی که پرورش دهندگان ماهی را در شرایط خوب پرورش می دهند، ماهی ها برای خوردن سالم هستند. تیلاپیا را به عنوان یکی از بهترین انتخاب ها برای زنان باردار یا شیرده و کودکان بالای 2 سال به خاطر مقدار پایین جیوه و آلودگی قرار دهید.

آیا تیلاپیا مواد سمی دارد؟

مواد شیمیایی سمی هستند که محیط زیست را آلوده می کنند و برای سلامتی مضر هستند آن ها می توانند در بافت حیوانات، ماهی و صدف وجود داشته باشند که ممکن است مردم بخورند. اغلب کشورها مواد غذایی را برای آلوده بودن دی اکسین چک می کنند.

غذای حیوان آلوده، منبع دی اکسین است تا زمانی که از غذایی استفاده کنند که استانداردهای ایمنی را داشته باشد، بعید به نظر می رسد که حاوی سطوح مضر سم باشد تیلاپیا بیش از هر نوع ماهی دیگر سم ندارد.

این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام پروندهٔ آن ماهی-تیلاپیا.jpg است

مواد مغذی موجود در تیلاپیا ها چیست؟

تیلاپیا غنی از نیاسین، ویتامین ب 12، فسفر، سلنیوم و پتاسیم است.

هر 3.5 اونس حاوی موارد زیر است :

کالری:128

کربوهیدرات:0 گرم

پروتئین:26 گرم

چربی:3 گرم

نیاسین:24 %

ویتامین ب 12:31 %

فسفر:20 %

سلینیوم:78 % از

پتاسیم:20 درصد

تیلاپیا منبع پروتئین است و نسبتا چربی کمی دارد. خوردن ماهی به طور کلی یک روش سالم برای مصرف پروتئین نسبت به گوشت سرخ شده، فرآوری شده یا قرمز است. تیلاپیا هم چنین سدیم، کالری و چربی کلی کمتری نسبت به گوشت های دیگر فرآوری شده دارد و برخلاف آن ها، نیترات ندارد که می تواند به طور بالقوه موجب سرطان شود.

تیلاپیا شامل اسیدهای چرب ضروری امگا 3 و امگا 6 است. اسیدهای چرب امگا 3 امگا 3 به سلامت قلب، بینایی و قدرت مفاصل کمک می کنند. اسیدهای چرب امگا 6 می توانند برای سلامتی کم تر مفید باشند اگر مردم آن ها را به حد افراط مصرف کنند چون ممکن است باعث التهاب و یا تشدید التهاب شوند.

در تیلاپیا اسیدهای چرب امگا 6 بیش از اسیدهای چرب امگا 3 وجود دارند. با این حال، کل مقدار چربی در یک ماهیچه تیلاپیا پایین است، بنابراین فرد تنها مقدار کمی از امگا 6 را تا زمانی که ماهی ها را می خورند مصرف می کند.

به خاطر نسبت بالای امگا 6 به امگا 3، تیلاپیا از سالمون ها کم تر مقوی است. با این حال، این کار همچنان امگا 3 بیشتر نسبت به گوشت های دیگر را تامین می کند.

فواید تیلاپیا چیست؟

مردم می توانند حداقل دو بار در هفته به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود، ماهی کم چرب بخورند. تیلاپیا منبع عالی اسیدهای چرب امگا 3 و پروتئین است که هر دو برای سلامتی خوب مهم هستند. انتخاب تیلاپیا از یک منبع مورد اعتماد می تواند خطرات سلامتی را کاهش دهد.

این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام پروندهٔ آن ماهی-تیلاپیا-2.jpg است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *