خواص ماهی قزل آلا

ماهی قزل آلا یکی از بهترین نوع گوشت ها و منابع خوراکی در میان مواد غذایی دیگر است و پرورش آن در سراسر جهان هم نشان دهنده همین موضوع می باشد.

قزل آلا دارای فوایدی همچون منبع بسیار عالی از آهن، بالا بردن مقاومت بدن، بیشترین میزان امگا ۳، درصد بسیار زیاد پروتئین، ویتامین b، ویتامین b۶، ویتامین b۱۲، دارای فسفر، سلنیوم( که برای سالم بودن مغز بسیار مهم است) می باشد، ماهی قزل آلا باعث درمان و پیشگیری از سرطان، آلزایمر، مقاومت پوست در برابر آفتاب سوختگی،استحکام استخوان ها،تقویت سیستم گوارش، سلامت کلیه ها ،جلوگیری و درمان فشار خون، درمان استرس، پیشگیری از حمله قلبی، درمان افسردگی، درمان سرطان سینه، سرطان پروستات و سرطان روده، نظم دهنده به بلوغ جنسی نوجوانان، درمان آسم، رماتیسم و در آخر مفید برای هوش جنین است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *