طرز استفاده صحیح از خاویار
طرز استفاده صحیح از خاویار، دارای دستورالعمل خاصی نمیباشد.
طرز استفاده صحیح و خوردن خاویار
این خوراکی دارای انواع مختلف است.
تمامی دسته ها دارای طرز اسفاده یکسان هستند.
از آن جمله میتوان به بِلوگا، آسِترا، سِوروگا، بِری و استرلیاد اشاره نمود.
هر یک از این انواع از نژادهای گوناگون ماهیان استورژِن در راسته تاس ماهیان استحصال میگردند.
این ماهیها شامل گونه هایی با نامهای فیل ماهی، اوزون برون، قره برون، چالباش، شیپ، سیبری، استرلیاد و کالوگا میشوند.
زیستگاه این موجودات آبزی شامل دریاچه خزر، دریای سیاه، دریای سیبری، دریای آتلانتیک، اقیانوس اطلس و اقیانوس آرامی میگردد.
اما زیستگاه اصلی این ماده ارزشمند، دریاچه خزر است.
خاویار بومی ایران درواقع بلوگا میباشد.
بلوگا انواع مختلفی همچون انواع امپریال، رویال، سیاه، سه صفر و الماس دارد.
امپریال خود نیز دارای درجه بندی ساده، تاپ و اشرافی یا درباری است.
طرز استفاده بلوگا از سایر انواع متفاوت نیست.
رقمهای اصلی صادراتی این کالای خوراکی، امپریال، رویال، درجه 1 و درجه 2 میباشند.
نمونه های صادراتی از قیمت و کیفیت بالاتری بروخوردار هستند.
همچنین این خوراکی در دو نوع وحشی یا دریایی و پرورشی وجود دارد.
گونه وحشی از مرغوبیت و قیمت بیشتری بهره میبرد.
اما صادرات آن به طور کل ممنوع و تنها فروش داخلی دارد.
تمامی نمونه های وحشی، پرورشی و صادراتی طرز استفاده ای یکسان دارند.
این ماده غذایی درواقع تخم نابالغ ماهیهای استورژن است.
شکل ظاهری آن به صورت گِر و کُروی میباشد.
رنگ این تخمها نیز در طیفهای قهوه ای، سفید، سیاه و خاکستری خلاصه میشود.
سایز دانه های آن از 2.2 الی 3.9 میلیمتر است.
ارزش غذایی این خوراکی به واسطه انواع املاح معدنی، ویتامینها، پروتئینها و سایر ریزمغذیهای درون آن، فوق العاده بالا میباشد.
طرز استفاده صحیح آن در تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد ارگانهای داخلی، در پیشگیری و درمان بسیاری از امراض و بیماریها موثر است.
در لاغری و تناسب اندام، جوانسازی پوست، ریزش مو و… نیز تاثیری مستقیم دارد.
این خوراکی دریائی میبایست در دمای یخچال و در ظرف اصلی نگهداری شود.
طرز استفاده صحیح و سرو این غذای دریائی در ظروف غیرفلزی، به صورت خام و همراه با یخ صورت میگیرد.
این ماده مغذی عموما در هنگام صبح و در وعده صبحانه (طرز استفاده صحیح 20 الی 50 گرم) میل میگردد.
همچنین همراه را با افزودنیهایی مانند نان تست، سبزیجات، پوره سیب زمینی، تخم مرغ و کره مصرف میشود.
طرز استفاده صحیح از این چاشنیها نیز تعریف خاص خود را دارد.
اطلاعات بسیاری در ارتباط با این غذای لوکس و لاکچری ناگفته ماند.
برای دریافت مشاوره رایگان و انجام پروسه خرید، با کارشناسان ما در تماس باشید.
خاویار چطور بخوریم؟
طرز استفاده صحیح خاویار
Xvc hsjthni wpdp oh,dhv
خاویار از جمله خوراکیهای دریایی محسوب میشود.
به طور کلی غذاهای دریایی از دسته خوراکیهای فوق مغذی و ارزشمند به شمار میروند.
این ماده غذایی از ماهیان استورژِن استحصال میگردد.
ماهیهای استورژن در راسته تاس ماهیان قرار میگیرند.
تاس ماهی شامل نژادهای گوناگون فیل ماهی، اوزون برون، قره برون، چالباش، شیپ، سیبری، استرلیاد و کالوگا میگردد.
فیلماهی بزرگترین ماهی دریاچه خزر و مولد مرغوبترین خاویار جهان یعنی بلوگا میباشد.
اوزون بورون نیز مولد سِوروگا و از جمله ماهیهای دریاچه خزر و دریای سیاه است.
آسترا از تاسماهیانی با نامهای قره بورون، چالباش و شیپ استحصال میشود.
بِری نیز از ماهی سیبری متعلق به دریای سیبری حاصل میگردد.
در کشور اتریش نوعی خاویار با نام استرلیاد از گونه ای ماهی با همین نام تولید میشود.
کالوگا نیز درواقع بلوگا چینی بوده و از نوعی ماهی با همین نام در کشور چین به دست می آید.
خاویار چطور خورده میشود؟
طرز پخت خاویار
Xvc \oj oh,dhv
اکثر غذاها چه دریایی و چه غیردریایی پخته میشوند.
اما خاویار نباید به هیچ عنوان در معرض گرما و حرارت قرار گیرد.
این مسئله موجب از دست رفتن خاصیت و طعم دلنشین آن میگردد.
میبایست این خوراکی را به صورت خام سرو نمود.
همچنین همراه با یخ و به شکلی کاملا سرد و خنک سرو میشود.
چطور خاویار درست کنیم؟
خاویار را چگونه بخوریم؟
Oh,dhv vh ]',ki fo,vdl
این ماده غذایی را همراه با انواع چاشنیها میل مینمایند.
از جمله این افزودنیها میتوان به انواع سبزیجات، نان تست، تخم مرغ، تخم بلدرچین، کره، پوره سیب زمینی و بسیاری دیگر اشاره کرد.
این خوراک دریائی میبایست در ظروف غیرفلزی یا فلزی روکشدار سرو گردد.
چرا که در برخورد با فلز از خود واکنش منفی نشان میدهد.
این واکنش منجر به تغییر طعم و مزه آن میشود.
قاشق مخصوص این غذای دریائی، از جنس صدف یا سرامیک میباشد.
همچنین ظرف اصلی از متریال شیشه یا قلع روکشدار است.
این ظروف به شکل دو تکه طراحی شده اند.
بخش زیرین ظرف حاوی خرده های یخ و قسمت اصلی، محل قرارگیری خاویار میباشد.
چطوری خاویار بخوریم؟
طریقه مصرف خاویار بلوگا
نحوه مصرف خاویار بلوگا
بهترین زمان مصرف خاویار
Fijvdk clhk lwvt oh,dhv
بدن انسان به طور غریزی در ساعات اولیه روز، بالاترین حجم دریافت انرژی و مواد مغذی را دارد.
به همین علت توصیه بر مصرف این خوراکی در وعده صبحانه است.
عموما این ماده غذایی را به صورت ناشتا (معده خالی) و قبل از مصرف خوراک اصلی میل مینمایند.
خرید خاویار صبحانه
بهترین زمان خوردن خاویار
مقدار مصرف خاویار در روز
Lrnhv lwvt oh,dhv nv v,c
حجم بالایی از انرژی و ریزمغذی در این خوراک دریایی موجود میباشد.
به همین علت میزان مصرف آن در هر وعده به صورت محدود تعریف گشته است.
بسته به خود شخص، در هر وعده بین 20 الی 50 گرم از این غذای دریایی مصرف میگردد.
برخی از عزیزان در روز حتی دو تا سه مرتبه از این خوراکی میل میکنند.
اما عمده مصرف آن در هنگام صبح میباشد.
درواقع خاویار اشرافیترین و خاصترین صبحانه جهان محسوب میشود.
روزانه چقدر خاویار بخوریم؟
خاویار چطور درست میشه؟
چه کسانی نباید خاویار بخورند؟
]I ;shkd kfhdn oh,dhv fo,vkn
این ماده غذایی منع مصرف خاصی ندارد.
اما به طور کلی برخی از افراد دارای آلرژهایی مانند حساسیت به خوراکیهای دریایی، باید در مصرف آن دقت نمایند.
همچنین اشخاص دارای بیماریهای زمینه ای یا مادرزادی نیز، باید به این مسئله توجه داشته باشند.
زنان باردار نیز باید تحت نظر پزشک و مشورت دکتر مربوطه، دست به مصرف این خوراکی بزنند.
البته برای تمامی موارد عنوانی، منع مصرف مستقیم یا دستور پزشکی خاصی تعریف نشده است.
چه اشخاصی نباید خاویار بخورند؟
چه افرادی نباید خاویار بخورند؟
طرز نگهداری صحیح خاویار
Xvc k'inhvd wpdp oh,dhv
این غذای دریائی شرایط نگهداری خاص خود را دارد.
از آن جمله میتوان به دوری از تابش نور خورشید و آفتاب اشاره نمود.
همچنین میبایست در دمای 1- تا 3- منفی یا به عبارتی، سردترین نقطه یخچال نگهداری شود.
در طول این مدت نیز، باید درون ظرف و بسته بندی اصلی با درب کاملا بسته حفظ گردد.
البته این مدت زمان بسیار کوتاه میباشد.
زیرا پس از گشایش درب ظرف، باید حتما طی مدت 4 الی 5 روز تمامی، محتویات به طور کامل مصرف شود.
اما در صورت حفظ پلمپ و عدم گشایش بسته بندی، تا حدود 5 ماه نیز قابل نگهداری است.
خاویار چطور میخورن؟
قیمت خاویار
Rdlj oh,dhv
نرخ و قیمت هر کالا و محصول، وابسته به شرایط بازار کشور مربوطه میباشد.
این شرایط شامل انواع متغیرات از جمله تورم، نرخ ارز، عرضه و تقاضا و بسیاری فاکتورهای دیگر میگردد.
از دیگر پارامترها میتوان به ثبات یا عدم ثبات اقتصادی اشاره کرد.
المانهای متعدد دیگری نیز در این زمینه وجود دارند.
البته در کنار تمامی این شاخصه ها، خاویار دارای قیمت جهانی است.
این قیمت بین المللی در یکی دو سال گذشته تغییر چندانی نداشته است.
به طوری که در سالهای اخیر میلادی، از 2021 تا 2023 شاهد ثبات قیمت آن بوده ایم.
اما به علت افت و نزول ارزش ریال و ریزش در برابر سایر ارزها، در داخل کشور این خوراکی در سال 1402 با افزایش قیمت روبرو بوده است.
البته این افزایش قیمت، چندان محسوس و قابل پرداخت نمیباشد.
همچنین با خرید مستقیم از مراکز فروش معتبر و نمایندگیهای رسمی، میتوان با قیمت درب مزرعه آن را خریداری نمود.
این مسئله برای ساکنین خارج از کشور، نمود بیشتری را به همراه دارد.
هموطنان خارج نشین و مقیم کشورهای مختلف، با خرید بی واسطه از شرکتهای پرورش و تولید خاویار، حتی تا یک/ششم قیمت جهانی این کالای خوراکی را خرید میکنند.