طرز تهیه ماهی قزل آلا به 2 روش پرطرفدار (سرخ کردنی و رستورانی)

ماهی قزل‌آلا یکی از بهترین گزینه‌ها برای آشپزهای تازه‌کار است؛ چون استخوان آن راحت جدا می‌شود و بوی بد زیادی هم ندارد. در مطلب امروز، ما 2 روش برای پخت این ماهی خوشمزه را یادتان می‌دهیم:

–        طرز تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه

–        طرز تهیه ماهی قزل آلا رستورانی

روش پخت ماهی قزل آلا در ماهیتابه (سرخ کردنی)

راحت‌ترین روش پخت ماهی قزل آلا، سرخ کردن آن در ماهیتابه است. اگر وقت کمی دارید و هوس یک غذای مفید و خوشمزه را کرده‌اید، حتماً این روش را امتحان کنید.

طرز تهیه ماهی قزل آلا به 2 روش پرطرفدار (سرخ کردنی و رستورانی)
طرز تهیه ماهی قزل آلا به 2 روش پرطرفدار (سرخ کردنی و رستورانی)


مواد لازم برای تهیه ماهی قزل آلا سرخ کردنی

فیله قزل آلابه تعداد لازم
سیر2 حبه
زعفران دم کردهیک فنجان
آرد سفید1 لیوان
پیاز1 عدد متوسط
فلفل سیاه، نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
کره آب شده (روغن زیتون هم ایرادی نداره)نصف فنجان

طرز تهیه ماهی قزل آلا سرخ کردنی

برای تهیه این غذا، مراحل را به ترتیب زیر پیش بروید:

  1. سیر را رنده و پیاز را خرد کنید.
  2. فیله‌ها را به مخلوط سیر، پیاز، زعفران، فلفل، نمک، زردچوبه و کرۀ آب شده آغشته کرده و داخل ظرف در دار بگذارید.
  3. محتویات ظرف‌تان را برای نیم تا یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
  4. حالا داخل یک تابه روغن بریزید و حرارت اجاق را روی متوسط تنظیم کنید.
  5. فیله‌ها را داخل روغن گذاشته و بعد از اینکه یک روی آن سرخ شد، برگردانید تا روی دیگر نیز سرخ شود.

حالا می‌توانید این ماهی‌های خوشمزه و طلایی رنگ را با مقداری لیمو و جعفری تزپین کرده و با برنج سفید یا شوید پلو سرو کنید.

برویم سراغ رسپی بعدی.

طرز تهیه ماهی قزل آلا رستورانی

احتمالاً شما هم از آخرین سفرتان به شمال، خاطره خوشی از طعم و رنگ غذاهای خوشمزه شمالی یادتان مانده. یکی از بهترین غذاهایی که می‌توانید در رستوران‌های شمال پیدا کنید، ماهی قزل آلای رستورانی است. ما قبلاً در مقاله دیگری، پخت ماهی قزل آلای رستورانی را یادتان داده بودیم؛ اما امروز هم تصمیم گرفته‌ایم یکی دیگر از بهترین رسپی‌ها را با شما به‌اشتراک بگذاریم.

در این بخش از هیدروفارم، شما را مرحله به مرحله با طرز پخت ماهی قزل آلا، به سبک رستوران‌های سیاه بیشه شمال و با دستور پخت جواد جوادی، آشنا می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه ماهی قزل آلا رستورانی

ماهی قزل آلا کامل1 عدد
سیر5 حبه بزرگ
پیاز1 عدد متوسط
پودر سیرنصف ق چایخوری
گلپر1 ق چایخوری
لیمو سنگی تازه2 عدد
نعناع خشک پودری2 ق غذاخوری
فلفل سیاه، نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
زعفران دم کردهنصف فنجان
روغن زیتونیک سوم فنجان

روش پخت ماهی قزل آلای رستورانی

در مرحله اول، باید یک مایع برای روی ماهی –که به آن رو مال می‌گویند- تهیه کنیم و کنار بگذاریم.

برای این کار، نعناع خشک، نمک، روغن زیتون، فلفل سیاه نیم‌کوب و 2 قاشق غذاخوری زعفران را با هم مخلوط کنید.

در مرحله دوم، ماهی قزل آلا را به قطعات مساوی تقسیم کنید؛ داخل ظرفی بگذارید و به زعفران آغشته کنید. طوری که هر دو طرف ماهی کامل آغشته به زعفران شود.

بعد از زعفران، پیازهای خرد شده را نیز به ماهی ها اضافه کنید.

در مرحله سوم، نیاز به تهیه یک مایع دیگر، برای مزه‌دار کردن ماهی داریم.

برای این کار، سیرها، آب 2 عدد لیموترش تازه، گلپر، فلفل سیاه و نمک را داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید. بعد از اینکه یک محلول یکدست به دست آوردید، آن را به ماهی و پیاز اضافه کنید.

حالا درب ظرف را بگذارید، یا یک نایلون روی آن بکشید و اجازه دهید 2 ساعتی مواد در یخچال بماند. هر نیم ساعت یک بار هم آن‌ها را هم بزنید.

در مرحله چهارم، ماهی ها را سیخ کرده و روی ذغال قرمز شده قرار دهید. دقت کنید که فاصله ذغال‌ها از ماه ی زیاد باشد تا نسوزد.

نکته: برای آنکه پوست ماهی نسوزد، یک سیب زمینی را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و لابه‌لای ماهی های داخل سیخ بگذارید.

در مرحله آخر، وقتی ماهی 90 درصد پخت، رو مالی که تهیه کرده بودیم را با یک قلمو روی آن بمالید.

ماهی کبابی رستورانی شما آماده است! نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *