طرز تهیه فیله ماهی تیلاپیا
ماهی تیلاپیا نوعی ماهی پرورشی خوشمزه با گوشتی سفید و رگههای قرمز رنگه. تیلاپیا بدون استخوانه و بوی زهم کمی داره. فیله تیلاپیا سوخاریشده در کنار سیبزمینی سرخشده (Fish & Chips) غذایی لذیذ و جذابه.
تیلاپیا سرشار از پروتئین، ویتامین ب 12، نیاسین، فسفر، سلنیوم و پتاسیمه. همچنین این ماهی دارای اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 است که برای سلامت قلب، بینایی و مفاصل مفید هستن. تیلاپیا میزان کمی جیوه و آلودگی داره و برای کودکان، زنان باردار و شیرده غذایی مناسبه.
این ماهی با انواع ادویهجات و سسها همخونی داره. برای درست کردن فیله ماهی تیلاپیا، ابتدا باید ماهی رو یخزدایی و خشک کنین؛ سپس ماهی رو با ادویه مخصوص (که در بستهبندی محصول وجود داره) به مدت 1 تا 2 ساعت طعمدار کنین؛ بعد از آن ماهی رو در تابهای گرم با روغن زیتون یا کره به مدت ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف سرخ کنین. در نهایت ماهی رو با برنج، سالاد یا سبزیجات پخته سرو کنین و از طعم لذیذ آن لذت ببرین.
انرژی
90 کالری
چربی
50 گرم
نمک
52 گرم
قند
1.7 گرم