طرز تهیه و پخت ماهی تیلاپیا در فر خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی ، به علت پایین بودن مقدار اسیدهای چرب امگا-۳ و بالا بودن اسیدهای چرب امگا-۶ در این ماهی مصرف آن میتواند موجب بروز بیماری های التهابی از جمله بیماری های قلبی عروقی گردد .مواد لازم برای خوراک ۴ نفر
دستور پخت
طرز تهیه این ماهی خیلی آسون و سریع هست . این ماهی رو بهتره در فر درست کنید پس در ابتدای کار فر را روشن و روی دمای ۲۰۰ درجه تنظیم کنید تا گرم بشه . برای مرینیت ماهی جعفری خرد شده و نمک لیموی فلفلی و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید اگر فشار خون بالا دارید یا هرچیز دیگری ، که نباید زیاد از نمک استفاده کنید ، نمک را حذف کنید چونکه پنیر به اندازه کافی نمک دارد .🧂 الان وقتشه فیله ها را با مقداری روغن زیتون آغشته کنید .🍾 و بعد با مخلوط پنیری که درست کردید بپوشونید ، و با دست بر روی سطح ماهی بکشید تا مخلوط پنیری به خوبی به فیله بچسبد .
کمی هم پنیر پارمسان خرد شده روی سطح ماهی بریزید . کف سینی فر ورقه فویلی انداخته ، ماهی ها را رویش بچینید . حدودا ۱۰ دقیقه زمان برای پخت کافیه ولی اگر میخاهید سطح ماهی قهوه ای رنگ بشه ۵ دقیقه بیشتر زمان بدید ولی مراقب باشید پنیرها نسوزند . حالا ماهی مجلسی پخته شده را با پیازچه خرد شده و لیمو ترش و برنج سرو و نوش جان کنید .🌺