ویروس تیلاپیا کنترل نشده باقی می ماند

توسط لیزا مایر

ویروس دریاچه تیلاپیا (TiLV) در مزارع پرورش ماهی در شش کشور در سه قاره یافت شد مزارع ماهی در هفت کشور در سه قاره اکنون تحت تأثیر قرار گرفته اند.

ویروس کشنده تیلاپیا که تعدادی از مزارع را در کشورهای پیشرو عرضه کننده کالا تحت تاثیر قرار داده است، همچنان به گسترش خود ادامه می دهد، به طوری که 9 مزرعه پرورش ماهی تیلاپیا در شهر تائویوان تایوان در حال حاضر آلوده شده اند، در حالی که در ژوئن، زمانی که ویروس برای اولین بار در آن کشور گزارش شد، هفت مزرعه افزایش یافته است.

TiLV اکنون در شش کشور در سه قاره گزارش شده است: کلمبیا، اکوادور، مصر، غنا، اسرائیل، تایلند و تایوان.

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) گفت: «با شیوع بیماری باید با نگرانی برخورد کرد و کشورهای واردکننده ماهی تیلاپیا باید اقدامات مدیریت ریسک مناسب را انجام دهند – تشدید آزمایش‌های تشخیصی، اجرای گواهی‌های بهداشتی، اعمال اقدامات قرنطینه‌ای و توسعه برنامه‌های اضطراری.» در اخطاریه ای که در 26 می صادر شد.

به گفته فائو، بیماری ماهی -ویروس دریاچه تیلاپیا (TiLV)- اگرچه خطری برای سلامت انسان نیست، تأثیر بالقوه زیادی بر امنیت غذایی و تغذیه جهانی دارد.

بر اساس مطالعه “TiLV، یک بیماری ویروسی جدید در حال ظهور در ماهی تیلاپیا” توسط محققین Raanan Ariav، اولین علائم ویروس در تابستان 2009 در چندین مزرعه ماهی در اسرائیل کشف شد، جایی که تلفات گسترده ماهی تیلاپیا مشاهده شد. ناتان وجسبروت و آلن هرس.

علائم این بیماری «ضایعات درشت … که عمدتاً با تغییرات چشمی یک طرفه یا دو طرفه (آب مروارید) مشخص می شود. سایر ضایعات مشاهده شده در ماهی تیلاپیا مریض ناشی از برکه شامل فرسایش پوست و احتقان متوسط ​​طحال و کلیه بود. آنها همچنین خاطرنشان کردند که عوارض و مرگ و میر فقط به گونه ها و هیبریدهای تیلاپیا محدود می شود ( Oreochromis niloticus X O. aureus hybrid ).

شیوع بیماری اغلب با عفونت باکتریایی و انگلی ثانویه مشخص می شود که منجر به نرخ مرگ و میر بیش از 50 درصد در جمعیت تیلاپیا نوجوان می شود. وجود ماهی‌هایی که از بیماری TiLV جان سالم به در برده‌اند، قویاً نشان می‌دهد که می‌توان یک پاسخ ایمنی مؤثر در برابر این پاتوژن ایجاد کرد. محققان می‌گویند که این کاربردهای مهمی برای استراتژی‌های مهار بیماری در آینده دارد.

سایت اصلی این نوشته :اینجا

https://www.aquaculturenorthamerica.com/tilapia-virus-remains-unchecked-1331/


وزارت کشاورزی آمریکا برگه اطلاعات مربوط به ویروس تیلاپیا را منتشر می کند
13 ژوئیه 2017
توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)

یک ماهی تیلاپیا سالم ویروس TiLV در مزارع پرورش ماهی در ایالات متحده شناسایی نشده است ‘TiLV: آنچه باید بدانید’

وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) امروز برگه اطلاعاتی درباره ویروس کشنده ای که صنعت ماهی تیلاپیا را در هفت کشور تحت تاثیر قرار می دهد منتشر کرد. در حالی که این ویروس در مزارع پرورش ماهی در ایالات متحده شناسایی نشده است، موسسه ملی غذا و کشاورزی USDA توصیه های زیر را به عنوان یک اقدام احتیاطی صادر کرد. آبزی پروری آمریکای شمالی آن را به طور کامل منتشر می کند:

TiLV: اهمیت برای صنعت تیلاپیا ایالات متحده

ویروس دریاچه تیلاپیا (TiLV) ویروسی است که تهدیدی قابل توجه برای سلامتی در سراسر جهان برای تیلاپیا نیل، Oreochromis niloticus و تیلاپیا هیبرید ( O. niloticus x O. aureus ) است. TiLV از خانواده ویروس آنفولانزا، Orthomyxoviridae است. سازمان جهانی بهداشت حیوانات (OIE) به دلیل تأثیری که بر تولید جهانی ماهی تیلاپیا داشته است و خطر بالای جابجایی ویروس توسط ماهی های آلوده، TiLV را برای گنجاندن در فهرست بیماری ماهی باله بررسی می کند.

تبلیغات

TiLV: بیماری

TiLV بر ماهی تیلاپیا انگشتان تاثیر می گذارد و میزان مرگ و میر گزارش شده در جمعیت های مبتلا به 90٪ می رسد.
حیوانات مسن تر ممکن است میزان مرگ و میر کمتری داشته باشند.
به نظر می رسد کنترل استرس (یعنی جابجایی ماهی بین استخرها) یک عامل خطر مهم برای شیوع بیماری باشد.
این ویروس هم در آب شیرین و هم در آب شور زنده می ماند.
انتقال مستقیم ماهی به ماهی یکی از راه های مهم عفونت است.
هیچ اطلاعاتی در مورد انتقال عمودی (والدین به فرزندان) وجود ندارد.
TiLV عمدتاً بر چشم، مغز و کبد تیلاپیا تأثیر می گذارد.
چشم ها ممکن است کدر، برآمده یا جمع شده باشند
ضایعات پوستی ممکن است وجود داشته باشد
ماهی ممکن است آهسته حرکت کند و از خوراک خارج شود
8. TiLV بر انسان تأثیر نمی گذارد.

باید چکار کنم؟ من یک تولید کننده یا پرورش دهنده ماهی تیلاپیا در ایالات متحده هستم

منبع حیوانات خود را بشناسید
امنیت زیستی را در مزرعه خود حفظ کنید و به پرسنل در مورد نحوه انجام این کار آموزش دهید.
از آوردن ماهی های دیگر بدون گواهی سلامت یا محصولات ماهی تیلاپیا به مزرعه خودداری کنید. از متخصص بهداشت حیوانات آبزی خود در مورد آزمایش TiLV بپرسید.
اگر یک رویداد مرگ و میر غیرمعمول را تجربه کردید، فوراً با متخصص بهداشت حیوانات آبزی یا دفتر دامپزشک ایالتی تماس بگیرید.
My Business Imports LIVE Tilapia به ایالات متحده

ماهی تیلاپیا را از کشورهایی که دارای TiLV هستند بدون گواهی بهداشتی مبنی بر اینکه ماهی بدون TiLV آزمایش شده است وارد نکنید.
منبع حیوانات خود را بشناسید و به آنها اعتماد کنید.
تجارت من تیلاپیا را به صورت زنده به کشورهای دیگر صادر می کند

اگر OIE TiLV را فهرست کند، با مشتریان خود بحث کنید که چه الزامات بهداشتی وارداتی ممکن است اجرا شود.
کانادا اعلام کرده است که الزامات بهداشتی TiLV را پس از فهرست شدن توسط OIE اجرا خواهد کرد.
برای اطلاعات بیشتر

کارت بیماری OIE TiLV:

http://www.oie.int/fileadmin/Home/eng/Internationa_Standard_Setting/docs/pdf/A_TiLV_disease_card.pdf

هشدار جهانی TiLV سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل:

http://www.fao.org/news/story/en/item/888884/icode/

کارشناس بهداشت حیوانات آبزی شما
دامپزشک دولتی
http://www.usaha.org/upload/Federal%20and%20State%20Health/StateAnimalHealthOfficials_rev.pdf

خدمات دامپزشکی APHIS https://www.aphis.usda.gov/animal_health/downloads/sprs_contact/field_office_contact_info.pdf

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *