ماهی تیلا‌پیا

جنس تیلاپیا از اعضای خانواده سیکلید و از راسته سوف‌ماهیان است که دارای بدنی مستطیلی شکل با فلس‌های ریز هستند. زیستگاه اصلی این ماهی شرق آفریقا به ‌ویژه کنیا است. امروزه تیلاپیا در ژاپن،‌ روسیه، هند و بخش‌هایی از آمریکا و اروپا پرورش داده می‌‌شود. در حال حاضر مصرف ماهی تیلاپیا در سطح جهانی‌ به ‌سرعت رو به گسترش است و این ماهی پس از کپورماهیان دومین ماهی پرورشی ازنظر میزان تولید در دنیا است.

ماهی تیلاپیا در واقع جزء ماهیان آب شیرین و گرمایی است اما با توجه به توانایی زیست در آب‌های شور،‌ اکنون به‌ صورت گسترده در آب‌های شور نیز پرورش داده می‌شود. دمای مناسب برای پرورش تیلاپیا ۲۵ الی ۳۰ درجه سانتی‌گراد است و در دمای زیر ۲۰ درجه رشد این ماهی کاهش می‌یابد. حد کشنده دمایی آن‌ها ۱۹ تا ۱۳ درجه سانتی‌گراد است.

ماهی تیلاپیا را می‌توان در آب‌های شور پرورش داد اما این ماهی در آب ‌شور قادر به تکثیر و زادآوری نیست.

این ماهی قدرت رشد خوبی را در انواع مختلف سیستم های پرورش مانند استخر خاکی، تانک‌های‌ بتونی و قفس از خود نشان می‌دهد.

غذای ماهی تیلاپیا
غذای ماهی تیلاپیا

برخی از مزایای خوراک اکسترود شده هیدروفارم جهت تغذیه ماهی تیلاپیا:

ماهی تیلاپیا

مشخصات خوراک اکسترود شده ماهی تیلاپیا

نام خوراکعلامت اختصاریابعاد خوراک(میلی‌متر)شکل خوراکوزن ماهی(گرم)پروتئین خام(حداقل%)چربی خام(حداقل%)فیبر خام(حداکثر%)خاکستر(حداکثر%)فسفر کل(حداکثر%)
استارتر یکEX-TLS1۵/۰-۲/۱Crumble۲/۰-۱۴۰۱۵۵/۲۱۴۶/۱
استارتر دوEX-TLS2۲/۱-۸/۱Crumble۱-۵۴۰۱۵۵/۲۱۴۶/۱
استارتر سهEX-TLS3۵/۱-۸/۱Pellte۵-۱۰۴۰۱۵۵/۲۱۴۶/۱
استارترچهارEX-TLS4۵/۲-۲Pellte۱۰-۲۵۴۰۱۵۲/۵۱۴۶/۱
رشدEX-TLG۳-۵/۳Pellte۲۵-۵۰۳۲۱۳۲۱۳۴/۱
پرواری یکEX-TLF1۴-۵/۴Pellte۵۰-۱۰۰۲۸۱۰۵/۳۱۲۳/۱
پرواری دوEX-TLF2۵-۵/۵Pellte۱۰۰-۲۵۰۲۸۱۰۵/۳۱۲۳/۱
پرواری سهEX-TLF3۵/۶-۷Pellte۲۵۰-۴۰۰۲۸۱۰۵/۳۱۲۳/۱
پرواری چهارEX-TLF4۸-۵/۸Pellte>400۲۵۹۴۱۲۲/۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *