کباب ماهی، یکی از خوشمزهترین و راحتترین غذاهایی است که میتوانید در سفرها یا دورهمیهای خانوادگی آن را تهیه کنید. اگر از جوجه کباب و کوبیده خسته شدهاید و دلتان یک تنوع جذاب و خوشمزه میخواهد، رسپیهای امروز را از دست ندهید.
در مقاله امروز، طرز تهیه 4 نوع ماهی کبابی خوشمزه و مقوی را یاد میگیریم. این 4 نوع ماهی کبابی عبارتند از:
– ماهی کبابی با ماهی گالیت
– ماهی کبابی با ماهی سرخو
– کباب ماهی با ماهی آزاد یا سالمون
– ماهی کبابی یا قزل آلا
دقت کنید، همه این 4 نوع کبابی که نام بردیم، با استفاده از ماهیهایی درست میشوند که گوشت نسبتاً محکمی دارد. بافت محکم گوشت ماهی باعث میشود که ماهی روی حرارت شکل خود را حفظ کند و پودر نشود.
در کل، بهترین ماهی برای کباب، ماهیهایی هستند که روی آتش بافت خود را از دست ندهند. مثلاً ماهی تیلاپیلا بدترین انتخاب برای کباب ماهی است؛ چراکه روی آتش آبش شده و گوشت آن باز میشود.
خب، برویم سراغ اولین رسپی.
ماهی گالیت یا دورادو، یکی از خوشمزهترین ماهیهای جنوبی است. بافت این ماهی محکم است، برای همین برای کباب شدن یک گزینه عالی است.
دقت کنید ماهی گالیت منجمد، زمین تا آسمان با ماهی گالیت تازه فرق دارد. بنابراین اگر میخواهید طعم واقعی ماهی کبابی را تجربه کنید، حتماً از ماهی تازه استفاده کنید.
برای تهیه کردن ماهی گالیت تازه، کافیست سری به فروشگاه ماهی دریا بزنید و بعد از ثبت سفارش، ماهی تازه را که از صید روز ماهیگیران جنوبی تهیه شده، در کمترین زمان، درب منزل خود تحویل بگیرید.
فیله ماهی 1 کیلوگرم
لیمو ترش به مقدار لازم
روغن زیتون نصف فنجان
فلفل سیاه نیمکوب به مقدار لازم
پیاز 1 عدد متوسط
ابتدا فیله ماهی را داخل یک ظرف در دار ریخته و فلفل سیاه، پیاز حلقهای شده، روغن زیتون و لیموترش را به آن اضافه کن.
ماهی را به خوبی به این مواد آغشته کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید ماهی 1 ساعت در یخچال بماند.
بعد از 1 ساعت، به فیله ماهی نمک بپاشید و آن را روی توری مخصوص گذاشته و روی ذغال یا کبابپز کباب کنید.
ماهی سرخو، یکی از ماهیهای پرگوشت و چرب جنوبی است. کبابِ ماهی گالیت برای سلامتی بسیار مفید است و خطر حملات قلبی را کاهش میدهد.
تیغهای ماهی سرخو بهراحتی قابل جداسازی است؛ فقط موقع پاک کردن باید حواستان به بالههای تیز آن باشد. در صورتی که ماهی سرخو را از فروشگاه ماهی دریا خریداری میکنید، میتوانید هنگام سفارش قید کنید که ماهی را بهصورت پاک کرده برای شما بفرستند.
فیله ماهی سرخو 1 کیلوگرم
روغن زیتون نصف فنجان
برگ رزماری (یا ترخون) 100 گرم
فلفل سیاه نیمکوب 1 قاشق چایخوری
زنجبیل 1 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل کاپی سبز تند 1 عدد
این کباب را با ماهی حلوا سفید هم میتوانید درست کنید؛ اما بهترین نتیجه با ماهی سالمون یا ازاد است!
فیله ماهی سالمون 500 گرم
زعفران دم کرده یک سوم فنجان
پیاز 1 عدد کوچک
سیر 2 حبه
لیمو ترش (سنگی) 1 عدد (تعدادی لیمو هم برای تزئین غذا میتوانید در نظر بگیرید)
پرتقال 2 عدد
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه نیمکوب 1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده 1 فنجان
بعد از اینکه ماهی کباب شد، آن را داخل بشقاب گذاشته و با کمی جعفری و لیمو تزئین کنید.
3 دستور تهیه ماهی کبابی که تا اینجای مقاله یاد گرفتیم، همگی با فیله ماهی تهیه میشود؛ اما در این رسپی میخواهیم طرز کباب کردن ماهی قزلآلای کامل روی آتش را یاد بگیریم.
یا این رسپی، طعم متفاوت و بینظیری از ماهی قزلآلا را تجربه کنید.
ماهی قزلآلا (ترجیحاً رنگین کمان) 1 عدد
سس فلفل گلوریا سبز 3 قاشق غذاخوری
لیمو ترش 2 عدد
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه نیمکوب 1 قاشق چایخوری
پیاز 1 عدد بزرگ
کره 50 گرم
دقت کنید که نیازی به جدا کردن سر و دم ماهی نیست.
توصیههای پایانی
امیدوارم از این 4 دستور تهیه ماهی کبابی استفاده کنید، از طعم آن لذت ببرید و با ماهی کبابی آشتی کنید J
فقط میماند یک نکته:
در تمام این رسپیها، مقدار مواد را با توجه به ذائقۀ خود و حجم غذا، کم یا زیاد کنید.
اگر سوالی داشتید حتماً از ما بپرسید.