فیل ماهی (بلوگا)
خاویار بلوگای ایران
آموزش کشت هیدروپونیک
هيدروپونيک در عمل به معني کاشت گياهان در آب و محلول غذايي بدون استفاده از خاک میباشد. کشت هيدروپونيک اين امکان را به کشاورز میدهد که در زمان کوتاهتر با زحمت کمتر محصولي باراندمان بيشتر را کشت نمايد.علم هيدروپونيک ثابت کرده است که براي رشد گياهان به خاک احتياجي نيست اما به عناصري که در […]
هزینه نگهداری هر رأس گوسفند پرواری در یک سال با در نظر گرفتن هزینههای خوراک و نگهداری و دارو
پرواربندی گوسفند یکی از راههای کسب درآمد با سودآوری بالا و همچنین با ریسک نسبتاً پایینتر در مقایسه با پرورش دامهای سنگینی همچون گاو است. به همین جهت توانسته در سالهای اخیر طرفداران بیشماری را به سمتوسوی خود بکشاند. از ویژگیهای بارز این دام مقاومت بالا در برابر شرایط نامساعد محیطی و بیماریها است همچنین […]
بهترین گیاهان برای سیستم آکواپونیک
آکواپونیک زمانی با موفقیت همراه است که علاوه بر مراقبت از ماهی، محصول شما نیز رشد میکند. در حقیقت، سیستم کوچکی را در خانه ایجاد میکنید. عناصر مهمی که باید مورد توجه قرار گیرند عبارتند از ماهیهایی که میخواهید و گیاهانی که برای آکواپونیک مناسب هستند.
پرورش تیلاپیا در ایران و صادرات آن
چند سالی است که کشمکش ها بر سر پرورش تیلاپیا در ایران وجود دارد و این موضوع به صورت پایلوت در یزد انجام می شد که اگر نتایج مثبت باشد پرورش گسترده ین ماهی در ایران انجام شود اما این پروسه تحقیق در مورد پرورش ماهی تیلاپیا بیش از 8 سال طول کشید تا در […]
ماهی تیلاپیا
رده بندیتا اواخر سال 1970 تمامی تیلاپیاها فقط در یک جنس (دسته) به نام Tilapia طبقه بندی می شوند. اما اخیرا بیشتر زیست شناسان بر طبق رفتار تخم ریزی آنها را در سه دسته Tilapia، Saratherodon و Oreochromis طبقه بندی کرده اند.گونه های تیلاپیا در کف بستر استخر لانه سازی کرده و از تخم و بچه هایشان در لانه ها مواظبت می […]
ماهی موزامبیک
تیلاپیا موزامبیک: ماهی تیلاپیا یا همون موزامبیک از خانواده ماهییان سیچلاید بوده و نگهدارنده تخم و نوزادان خود می باشد. این ماهی رنگ زیبا و چشم زننده ای نداره اما با این وجود باز هم طرفدارانی داره که این نوع ماهی را پرورش می دهند. ماهی موزامبیک دارای رنگ خاکستری و نوعی دیگر به رنگ […]
روش تشخیص تخم ریزی کردن ماهی تیلاپیا
تیلاپیا
طرز تهیه ماهی کبابی
طرز تهیه
درباره تفاوت های ماهی تازه و منجمد چه میدانید؟
ماهی یکی از وعده های اصلی هر سفره ی ایرانی است ، چه در قلیه و غذاهای محلی مختلف استفاده شود و چه به صورت سرخ شده یا سوخاری و به شیوه های مدرن تر. بارها شنیده ایم که مصرف ماهی تازه بهتر از ماهی منجمد است اما آیا تا به حال فکر کرده اید […]
حفاظت شده: آشنایی با آکواپونیک
هیچ چکیدهای موجود نیست زیرااین یک نوشته حفاظت شده است.
آبکشت یا هیدروپونیک
کشت هیدروپونیک یا آبکشت[۱] (به فرانسوی: Hydroponie یا Hydroponique، هیدروپونی یا هیدروپونیک) (به انگلیسی: Hydroponics، هایدروپُنِکس) شیوهٔ کشت گیاه بدون خاک میباشد. در این نوع کشت متخصصان نیازهای غذایی گیاه را اندازهگیری کرده و به جای خاک با استفاده از آبی که به گیاه داده میشود با افزودن عناصر ریزمغذی و درشتمغذی و نگهداشتن گیاه توسط مواد نگهدارنده بیاثر مانند پرلیت عملاً نیاز به خاک منتفی میشود.