در این گام موارد زیر آورده شده است:
1. مقدمه
1.1. آشنایی کلی
1.1.1. تاریخچه
1.1.2. تعاریف و واژهها
1.1.3. انواع مزارع پرورش ماهی
1.1.4. انواع سیستمهای پرورشی
1.1.5. انواع استخرهاي پرورش ماهی
1.1.6. انواع منابع آبی پرورش ماهی
1.2. تجهیزات و ادوات
1.2.1. انواع دستگاه هواده
1.2.2. وسایل سنجش کیفیت آب
1.2.3. پمپها
1.3. انواع و اقسام
1.3.1. گونههای گرمابی قابل پرورش
1.3.2. ماهی تیلاپیا
1.3.3. زیستشناسی گونه پرورشی در طرح
در این گام موارد زیر آورده شده است:
2. ضروریات
2.1. آب
2.2. هوا، دما و مسائل جوی
2.3. زمین و خاک
2.4. حملونقل و ارتباطات
2.5. جدول ضروریات
در این گام موارد زیر آورده شده است:
5. پلن حقوقی
5.1. مجوزهای لازم برای شروع این کسبوکار
5.1.1. موافقت اصولی
5.1.2. پروانه تأسیس
5.2. قوانین کسبوکار
5.3. قوانین صادرات و واردات
5.3.1. تسهیلات و حمایتهایی دولتی
در این گام موارد زیر آورده شده است:
6. پلن بازار
6.1. بازار هدف برای فروش ماهی تیلاپیا
6.2. میزان مصرف کنونی گوشت ماهی در ایران و جهان
6.3. اندازه بازار ماهی
6.4. پیش بینی میزان مصرف (تقاضا) برای مصرف ماهی در کشور
6.5. وضعیت کنونی رقابت(رقبا) در بازار ماهی
6.6. فرهنگ مصرف گوشت ماهی در کشور
6.7. مزیتهای اقتصادی تولید گوشت ماهی تیلاپیا
6.8. آمار صادرات و واردات گوشت ماهی
6.9. تعیین استراتژی قیمتگذاری
6.10. جدول خلاصه پلن بازار
در این گام موارد زیر آورده شده است:
7. پلن عملیاتی
7.1. پیشتولید
7.1.1. انجام کارهای اداری و اخذ مجوزهای موردنیاز
7.1.2. راهاندازی سالن پرورشماهی
7.1.3. خرید بچهماهی
7.1.4. حملونقل بچهماهیان
7.2. تولید
7.2.1. شروع دوره پرورش
7.3. بیماریهای ماهی تیلاپیا
7.3.1. بیماریهای باکتریایی
7.3.2. بیماریهای ویروسی
7.3.3. کنترل و پیشگیری از بیماری در ماهی تیلاپیا
7.4. مرحله دوم
در این پلن، مواردی برای پرورش بهتر ماهی تیلاپیا آورده شده است.