این غذای لذیذ نه تنها برای تنقلات، بلکه برای غذاهای بسیار مفید نیز شناخته شده است. خاویار ماهی قزل آلا مدتهاست به این درجه رسیده است. ترکیبات آن خاویار را به ویژه برای افرادی که سطح هموگلوبین پایین و ایمنی ضعیفی دارند مفید است. حتی در مقادیر کم، به حفظ تعادل انرژی و قدرت در بدن انسان کمک می کند.
خاویار قرمز ماهی سالمون از نظر ارزش انرژی و محتوای کالری بسیار بیشتر از شیر و گوشت است، اگرچه تقریباً فاقد چربی و کربوهیدرات است.
چگونه این غذای گران قیمت را تهیه می کنید؟ علیرغم اینکه در دنیا خاویار قرمز در انواع مختلف ماهی تولید می شود، از جمله ماهی سالمون جورابی، ماهی قزل آلا صورتی، ماهی قزل آلا، قزل آلا، خاویار ماهی آزاد معمولا به فروش می رسد. پیش از این، زمانی که ذخایر تجاری ماهی قزل آلا تمام نشد (تا دهه 1970)، آن را به عنوان یک خوراکی نادر در نظر نمی گرفتند. با گذشت زمان، انسان به دلیل فعالیت و مصرف بی رویه منابع طبیعی، تعداد گونه های با ارزش ماهی را کاهش داده است که منجر به کاهش تولید خاویار و افزایش قابل توجه ارزش آن شده است. در عین حال، فناوری مدرن، یک کارآفرین بیوجدان را قادر ساخته است تا این محصول را با کیفیت مشکوک تولید کند که تقریباً با قیمتی برابر با ماهی قزل آلا سنگی طبیعی است.
غالباً خاویار به دست آمده از گروه بزرگی از ماهی قزل آلا اقیانوس آرام فروخته می شود ، بزرگترین منطقه الهام بخش ساچلین و کامچاتکا است. بهترین محصول، محصولی است که طبق دستور العمل های کلاسیک (بدون رنگ های اضافه، افزودنی ها و افزودنی های معطر، مواد نگهدارنده) تهیه شده است. در این مورد، سفیر در عرض 4 ساعت انجام می شود، زیرا فقط ماهی آزاد خاویاری تازه حاوی مواد مفید، مواد معدنی و ویتامین ها است و طعم طبیعی خود را حفظ می کند.
پس از گرفتن ماهی از آن، به نام “Yastyki”، که حاوی تخم مرغ است. پس از آن، تخم مرغ های جدا شده از روبان های یاستیک را می شستند. سپس محصول مرتب شده و شوری آن رخ می دهد. برای انجام این کار، از “نمک” استفاده کنید، که محلولی از نمک با غلظت معین است. خاویار ماهی قزل آلا درجه I حاوی نمک 4-6٪، درجه II – 5-8٪ است. به محصول نهایی زمان داده می شود تا محلول اضافی یک کارتریج باقی بماند، سپس آن را به شیشه یا قوطی می پیچند. برای اینکه تخم مرغ های داخل قابلمه به هم نچسبند، مقداری روغن نباتی اضافه می کنند.
نگهدارنده خاویار ماهی آزاد با کیفیت فقط حاوی نمک است. اما گاهی اوقات می توانید محصولی را پیدا کنید که حاوی بنزوات سدیم (E211) و اسید سوربیک (E200) باشد. اگرچه اعتقاد بر این است که این مواد آفات ضد عفونی کننده هستند، اما مقدار آنها در محصول نباید بیش از 0.1٪ باشد.
خاویار با کیفیت نباید حاوی مایعات و پوره های مایع بیشتری باشد. قوطی ها یا درب ها را باد نکنید. این پدیده نشان می دهد که محصول قابل مصرف نیست. خاویار خوب عطر ماهیگیری دلپذیری دارد. وجود بوی قوی ممکن است نشان دهنده وجود طعم ها یا خراب شدن محصول باشد.
خاویار باکیفیت در تاریخ 1 نوامبر قابل تولید است. اگر بانک تاریخ بسته بندی دیگری دارد، بهتر است از خرید خودداری کنید، زیرا در زمستان از مواد خام بستنی تهیه می شود که ارزش غذایی آن را تحت تأثیر قرار می دهد. این محصول (حتی قوطی های غلتکی) باید در یخچال نگهداری شود نه در دمای اتاق.