میگوی وانامی امروزه به عنوان یک گونه ی پرورشی در بسیاری از نقاط دنیا پرورش داده میشود. به توجه به اینکه توانایی پرورش این میگو هم به روش غیر متراکم، هم نیمه متراکم، هم متراکم و هم فوق متراکم وجود دارد و این میگو توانایی زیست در دو آب لب شور و آب شور را دارا میباشد، به همین دلیل گستره ی وسیعی از مناطق جغرافیایی توانایی پرورش این گونه را دارا هستند. تولید کنندگان عمده ی این میگو امروزه کشور های آمریکای مرکزی و جنوبی هستند.
زیستگاه طبیعی این میگو قسمت های شرقی اقیانوس اطلس ، سواحل مکزیک و خط ساحلی کشور های جنوبی تا مرکزی تا سواحل پرو میباشد. به طور طبیعی وانامی نواحی ای را برای زندگی انتخاب میکند که در طول سال دمای بالای بیست درجه داشته باشند. به طور کلی پراکنش این میگو در آبهای اطراف نواحی استواییست.
میگوی بالغ در آب های آزاد زندگی میکند در حالی که وانامی طی مراحل لاروی تا بلوغ کامل به سمت سواحل کم عمق مهاجرت میکند. وزن وانامی نر بالغ 20 گرم و وانامی ماده بالغ 28 گرم است (میانگین) و طی به وزن گیری ادامه میدهند. وانامی در وزن 30 الی 45 گرم آماده ی تولید مثل میکند و وانامی ماده در هر دوره تخم ریزی به طور میانگین 100.000 الی 250.000 تخم رها میکند که هر کدام به طور میانگین 22 میلی متر قطر دارند.
تخم ها 16 ساعت پس از بارور شدن شکسته میشوند و نوزاد میگو از آن خارج میشود.لارو میگو که ناپلیوس نامیده میشود به طور مداوم شنا میکند و به سمت نور گرایش دارد. آنها از غذای خارجی تغذیه نکرده و از زرده ی باقی مانده از تخم تغذیه میکنند.در مراحل رشد وانامی (پروتوزوئا، میسیس و مراحل اول پست لاروال) آنها حیات پلانکتونی پیش گرفته و از فیتوپلانکتون ها و زوپلانکتون ها تغذیه میکند و به وسیله ی امواج به سمت ساحل هدایت میشوند.
ورود به مرحله ی پست لاروال حدود 5 روز پس از پوست اندازی باعث تغییر در تغذیه ی وانامی شده و پس از آن آنها از نرم تنان، سخت پوستان و کرم ها تغذیه میکنند.
بلوغ وانامی در شرایط پرورشی حدود 4-5 ماه طول میکشد. پس از آن فرایند لقاح صورت میگیرد و وانامی های مولد تخم گذاری میکنند.لقاح وانامی از نوع لقاح خارجیست. حاصل این لقاح پس از دو روز از شکستن تخم به موجودی بنام ناپلی تبدیل میشود. ناپلی ها باید در استخر های مخصوص نگهداری شوند. طی 4-5 روز ناپلی به مرحله ی بعدی حیات خود بنام زوآ میرسد.
وانامی چهار-پنج روزه به زوآ تبدیل شده ، در سن 3-4 روز به آن مایسیس، پس از 10-15 روز به مرحله پست لاروی و بالاخره پس از گذشت 3 الی 5 ماه در استخر های متراکم به مرحله ی نو جوانی میرسد. میگوی نوجوان پرورش داده شده در استخر های متراکم به حدود 15-25 گرم وزن میرسند و آماده ی جمع آوری و ریختن در استخر های پرورشند.
در روش متراکم پرورش وانامی از استخر های مداربسته استفاده میکنند تا جریان هایی مانند موج دریا درآنها وجود نداشته باشد و توانایی تخلیه ی کامل آنها وجود داشته باشد. باید توجه داشت که خروجی آب باید از انداره ی میگو ها کوچک تر باشد تا میگو ها در آنها گیر نیفتند. نکته ی دیگر بارز اهمیت در این مسئله این است که میگوها به صورت دوره ای پوست اندازی میکنند و اندازه ی این پوسته ها از بدن آنها بزرگتر است نتیجتا با داشتن خروجی آب کوچک تر از ابعاد بدن میگو میتوان پوسته های انداخته شده توسط میگو ها را نیز جمع آوری کرد که عمدتا از موادی مانند کیتین ساخته شده اند و خود ارزش افزوده محسوب میشوند.
استخر ها باید پیش از هر دوره استفاده کاملا خالی و خشک شوند تا برای استفاده در دوره ی بعدی آماده شوند. در بسیاری از کشور های آسیایی استخر ها دور از آب دریا نصب شده و با آب هایی با درجه شوری پایین اداره میشوند. این سیستم در آسیا و آمریکای لاتین پر طرفدار تر است و نتیجه ی بهتری بسته به شزایط اقلیمی آنها میدهد. بسیاری از این نواحی اصلا دسترسی طبیعی به آب شور یا لب شور ندارند. استخر های پرورش میگو میتوانند گرد و یا مربعی باشند و معمولا کوچکند (0.1 تا 1 هکتار ) و عمق آب آنها از 1.5 متر بیشتر است.
در هرکدام از این استخر ای بین 60 الی 300 میگوی پست لاروال پست لاروال در هر متر مربع رها سازی میشود. در استخر های بالای 400 الی 600 کیلویی سیستم هوادهی و گردش آب اهمیت بسیار بالایی دارد. تغذیه با غذای مصنوعی باید روزی حداقل 4 الی 5 بار اتفاق بیقتد. ضریب تبدیل غذا به وزن در این مرحله جدود 1.4-1.8:1 است. وانامی به سادگی بیمار نمیشود اما در هنگام خرید میگو میتوانید از فروشندگان مطمئنی میگوی خود را تهیه کنید که میگوی اهلی عاری از بیماری یا مقاوم شده به شما بفروشند.
سعی کنید مداوما آب استخر های خود را از لحاظ آلودگی بیولوژیک چک کنید و درصورت شیوع بیماری های ویروسی تعویض آب خود را به حداقل مقدار مورد نیاز برسانید. در سامانه های یادشده میتوان با تغذیه دقیق، تامین کیفیت بالای آب و تعویض به اندازه ی آن، تغذیه با فیتوپلانکتون ها و بررسی دقیق شرایط میگو ها میتوان 7 الی 20 تن میگو تولید کرد. به طور میانگین با داشتن سه گروه میگو با شرایط یادشده میتوان 30 الی 35 تن میگو تولید کرد.
تحقیقات اخیری که در دست به انجام است بر روی تولید متراکم میگوی وانامی بر پایه ی سیستم گلخانه ای تمرکز دارد. در این سیستم ها هیچگونه تعویض آبی وجود ندارد و تنها خروجی آب این سیستم ها حاصل تبخیر است. آنها این میگو ها را در در آبی با اکسیژن بسیار بالا و همواره در جریان نگهداری میکنند و تنها از میگو های مصون در برابر بیماری های ویروسی استفاده میکنند.
این سامانه ها برای محیط زیست مشکلی ایجاد نمیکنند، هزینه جاری نسبتا پایینی دارند و و به صورت بهینه میگوی با کیفیت بالا تولید مبکنند. در این استخر ها در هر متر مربع 300 الی 400 نوزاد میگو در متر مربع رها سازی شده و در هر دوره 3 الی 5 ماهه 28 الی 68 تن میگو میشود. شاخص تبدیل غذا به وزن در این روش 1.5-2.6: 1 است.
پرورش وانامی نسبت به انواع دیگر پرورش میگو سود آور بوده و روش کسب درامد نسبتا مقرون به صرفه ای از فضای در اختیار آبزی پرور است است. یکی از این دلایل نیاز کمتر آنها به پروئین در جیره غذاییست ( 18-35% و 36 الی 42% به طور میانگین برای انواع دیگر). پرورش فوق متراکم میتواند تا پنج برابر سایر روش ها با صرف فضای بسیار کمتر برای آبزی پرور آورده داشته باشد.
نکته ی بسیار مهم در پرورش فوق متراکم کنترل متغیر های آب است. Ph مناسب برای پرورش فوق متراکم وانامی 7.5 الی 8.7 میباشد. هوا دهی باید به طور فعال و همواره در جریان باشد. میزان اکسیژن 4.26 ±1.43 به طور حداقل برای پرورش فوق متراکم وانامی نیاز است. دمای 22 تا 33 درجه سانتیگراد نیز برای پرورش وانامی ایده آل است.
فراهم آوردن این شرایط طبق آزمایشی که در مکزیک انجام شده است ضریب بقای 95.8% را به همره داشت. دافنی مگنا میتواند تا 2 هفته ی اول غذای مناسبی برای میگو ها باشد. پس از آن میتوان آنها را با با پلت های حاوی 35% پروتئین تغذیه کرد. میتوان پلت ها را درون سبد غذا قرار داد. آزمایش یاد شده با آب شور 35% آغاز شده و به تدیج با افزودن آب شیرین شوری آب استخر در طی 4 روز به 2.2% درصد کاهش یافت.
علی رغم اینکه گونه های مصون به بیماری در میگوی وانامی وجود دارد و میتوان با خرید میگو از فروشندگان معتبر احتمال ابتلا به بیماری را در این گونه بسیار کاهش داد نکات بهداشتی و عملیاتی زیر نیز میتوانند در جلوگیری از بیمار شدن و آسیب آنها به هر شکل میگو های شما بسیار راهگشا باشند:
متغیر | حد اقل مقدار | حد اکثر مقدار | مقدار معمول | وضعیت | برهه حیات | یاد داشت |
آمونیاک یونیزه نشده (1/میلی گرم) | <0.4 | بهینه | بالغ | تنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست | ||
آمونیاک یونیزه نشده (1/میلی گرم) | <0.4 | بهینه | مولد | تنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست | ||
آمونیاک یونیزه نشده (1/ میلی گرم) | <0.1 | بهینه | میگوی جوان و پست لاروال میتوانند کمتر از یک میلیگرم آن را تحمل کنند | |||
آمونیاک یونیزه نشده (1/ میلی گرم) | <0.4 | بهینه | تخم | تنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست | ||
آمونیاک یونیزه نشده (1 میلی گرم) | <0.4 | بهینه | لارو | تنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست | ||
،مونیاک یونیزه نشده (1/میلی گرم) | <0.4 | بهینه | بچه ماهی | تنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست | ||
آمونیاک یونیزه نشده (1/میلی گرم) | 0.4 | 2.0 | مضر | بالغ | تنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست | |
آمونیاک یونیزه نشده (1/میلی گرم) | 0.4 | 2.0 | مضر | مولد | تنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست | |
آمونیاک یونیزه نشده (1/میلی گرم) | 0.4 | 2.0 | مضر | تخم | تنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست | |
آمونیاک یونیزه نشده ((1/میلی گرم) | 0.4 | 2.0 | مضر | لارو | تنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست | |
آمونیاک یونیزه شده (1/میلی گرم) | 0.4 | 2.0 | مضر | بچه ماهی | تنوع واکنش ها بسیار است. تجربه نشان داده تغییرات ناگهانی آمونیاک مرگبار تر از حضور سطح بالایی از آن در آب است. در استخر هایی که در فضای باز قرار دارند خیلی مشکل ساز نیست | |
آمونیوم یونیزه شده (1/میلیگرم) | <1 | بهینه | کمتر از 10 میلیکرم را در طبیعت وانامی جوان و پسا لاروی تحمل میکنند | |||
کادمیم (1/ میلیگرم) | <0.01 | مضر | بالغ | |||
کادمیم (1/ میلیگرم) | <0.01 | بهینه | بالغ | |||
کادمیم (1/ میلیگرم) | <0.01 | مضر | مولد | |||
کادمیم (1/ میلیگرم) | <0.01 | بهینه | مولد | |||
کادمیم (1/ میلیگرم) | <0.01 | مضر | تخم | |||
کادمیم (1/ میلیگ÷رم) | <0.01 | بهینه | تخم | |||
کادمیم (1/ میلیگرم) | <0.01 | مضر | لارو | |||
کادمیم (1/ میلیگرم) | <0.01 | بهینه | لارو | |||
کادمیم (1/ میلیگرم) | <0.01 | مضر | بچه ماهی | |||
کادمیم (1/ میلیگرم) | <0.01 | بهینه | بچه ماهی | |||
کربن دی اکسید (1/میلیگرم) | <60 | بهینه | بالغ | به ندرت اشکال مشکل میکند | ||
کربن دی اکسید (1/میلیگرم) | <60 | بهینه | مولد | ندرتا ایجاد مششکل میکند | ||
کربن دی اکسید (1/میلیگرم) | <60 | بهینه | بچه ماهی | ندرتا ایجاد مششکل میکند | ||
کربن دی اکسید (1/میلیگرم) | >60 | مضر | بالغ | ندرتا ایجاد مششکل میکند | ||
کربن دی اکسید (1/میلیگرم) | >60 | مضر | مولد | ندرتا ایجاد مششکل میکند | ||
کربن دی اکسید (1/میلیگرم) | >60 | مضر | بچه ماهی | ندرتا ایجاد مششکل میکند` | ||
کلرین (1/میلیگرم) | <0.9 | بهینه | لارو | به وفور به عنوان ضد عفونی کننده در استخر ها و مراکز تکثیر استفاده میشود.رسوب آن برای لارو سمیست | ||
کلرین (1/میلیگرم) | <1.7 | بهینه | بچه ماهی | به وفور به عنوان ضد عفونی کننده در استخر ها و مراکز تکثیر استفاده میشود.رسوب آن برای لارو سمیست | ||
کلرین (1/میلیگرم) | <2 | بهینه | بالغ | به وفور به عنوان ضد عفونی کننده در استخر ها و مراکز تکثیر استفاده میشود.رسوب آن برای لارو سمیست | ||
کلرین (1/میلیگرم) | <2 | بهینه | مولد | به وفور به عنوان ضد عفونی کننده در استخر ها و مراکز تکثیر استفاده میشود.رسوب آن برای لارو سمیست | ||
کلرین (1/میلیگرم) | >0.9 | مضر | لارو | به وفور به عنوان ضد عفونی کننده در استخر ها و مراکز تکثیر استفاده میشود.رسوب آن برای لارو سمیست | ||
کلرین (1/میلیگرم) | >1.7 | مضر | بچه ماهی | به وفور به عنوان ضد عفونی کننده در استخر ها و مراکز تکثیر استفاده میشود.رسوب آن برای لارو سمیست | ||
کلرین (1/میلیگرم) | >2 | مضر | بالغ | به وفور به عنوان ضد عفونی کننده در استخر ها و مراکز تکثیر استفاده میشود.رسوب آن برای لارو سمیست | ||
کلرین (1/میلیگرم) | >2 | مضر | مولد | به وفور به عنوان ضد عفونی کننده در استخر ها و مراکز تکثیر استفاده میشود.رسوب آن برای لارو سمیست | ||
کرومیوم (1/میلی گرم) | <0.10 | مضر | بچه ماهی | |||
کرومیوم (1/میلی گرم) | <0.10 | بهینه | بچه ماهی | |||
کرومیوم (1/میلی گرم) | <0.10 | مضر | مولد | |||
کرومیوم (1/میلی گرم) | <0.10 | بهینه | مولد | |||
کرومیوم (1/میلی گرم) | <0.10 | مضر | تخم | |||
کرومیوم (1/میلی گرم) | <0.10 | بهینه | تخم | |||
کرومیوم (1/میلی گرم) | <0.10 | مضر | لارو | |||
کرومیوم (1/میلی گرم) | <0.10 | بهینه | لارو | |||
کرومیوم (1/میلی گرم) | <0.10 | مضر | بالغ | |||
کرومیوم (1/میلی گرم) | <0.10 | بهینه | بالغ | |||
رسانایی (میکرو موس/سانتیمتر) | 500-2000 | بهینه | 200-50,000 قابل تحمل برای میگوست | |||
مس (1/میلیگرم) | <0.025 | مضر | بالغ | |||
مس (1/میلیگرم) | <0.025 | بهینه | بالغ | |||
مس (1/میلیگرم) | <0.025 | مضر | مولد | |||
مس (1/میلیگرم) | <0.025 | بهینه | مولد | |||
مس (1/میلیگرم) | <0.025 | مضر | تخم | |||
مس (1/میلیگرم) | <0.025 | بهینه | تخم | |||
مس (1/میلیگرم) | <0.025 | مضر | لارو | |||
مس (1/میلیگرم) | <0.025 | بهینه | لارو | |||
مس (1/میلیگرم) | <0.025 | مضر | بچه ماهی | |||
مس (1/میلیگرم) | <0.025 | بهینه | بچه ماهی | |||
عمق (متر پایین تر از سطح آب های آزاد) | 0-60 | بهینه | ارتفاع بیش از از صد متر پایین تر از سطح ابهایازاد برای میگو قابل تحمل است | |||
اکسیژن محلول (1 میلی گرم) | 2 | مضر | بالغ | کمتر از پنجاه درصد از سطح اشباع مقبول است.بر روی تحم کاملا بی تاثیر است | ||
اکسیژن محلول (1 میلی گرم) | 2 | مضر | بچه ماهی | کمتر از پنجاه درصد از سطح اشباع مقبول است.بر روی تحم کاملا بی تاثیر است | ||
اکسیژن محلول (1 میلی گرم) | 4 | مضر | مولد | کمتر از پنجاه درصد از سطح اشباع مقبول است.بر روی تحم کاملا بی تاثیر است | ||
اکسیژن محلول (1 میلی گرم) | 4.5 | 6.0 | بهینه | بالغ | کمتر از پنجاه درصد از سطح اشباع مقبول است.بر روی تحم کاملا بی تاثیر است | |
اکسیژن محلول (1 میلی گرم) | 4.5 | 6.0 | بهینه | مولد | کمتر از پنجاه درصد از سطح اشباع مقبول است.بر روی تحم کاملا بی تاثیر است | |
اکسیژن محلول (1 میلی گرم) | 4.5 | 6.0 | بهینه | تخم | کمتر از پنجاه درصد از سطح اشباع مقبول است.بر روی تحم کاملا بی تاثیر است | |
اکسیژن محلول (1 میلی گرم) | 4.5 | 6.0 | بهینه | لارو | کمتر از پنجاه درصد از سطح اشباع مقبول است.بر روی تحم کاملا بی تاثیر است | |
اکسیژن محلول (1 میلی گرم) | 4.5 | 6.0 | بهینه | بچه ماهی | کمتر از پنجاه درصد از سطح اشباع مقبول است.بر روی تحم کاملا بی تاثیر است | |
اکسیژن محلول (1 میلی گرم) | >3 | بهینه | کمتر از یک میلیگرم برای میگوی بالغ و جوان قابل تحمل است | |||
سختی (1/میلی گرم کلسیم کربنات) | <50 | مضر | بالغ | به طور معمول اندازه گیری نمیشود | ||
سختی (1/میلی گرم کلسیم کربنات) | <50 | مضر | مولد | به طور معمول اندازه گیری نمیشود | ||
سختی (1/میلی گرم کلسیم کربنات) | <50 | بهینه | بچه ماهی | به طور معمول اندازه گیری نمیشود | ||
سختی (1/میلی گرم کلسیم کربنات) | >50 | بهینه | بالغ | به طور معمول اندازه گیری نمیشود | ||
سختی (1/میلی گرم کلسیم کربنات) | >50 | بهینه | مولد | به طور معمول اندازه گیری نمیشود | ||
سختی (1/میلی گرم کلسیم کربنات) | >50 | مضر | بچه ماهی | به طور معمول اندازه گیری نمیشود | ||
سختی (1/میلی گرم کلسیم کربنات) | 75-150 | بهینه | 50 الی 500 میلیگرم در محیط طبیعی توسط میگو قابل تحمل است | |||
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم) | <0.01 | بهینه | بالغ | مشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد | ||
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم) | <0.01 | بهینه | مولد | مشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد | ||
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم) | <0.01 | بهینه | تخم | مشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد | ||
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم) | <0.01 | بهینه | لارو | مشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد | ||
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم) | <0.01 | بهینه | بچه ماهی | مشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد | ||
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم) | 0.01 | 0.05 | مضر | بالغ | مشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد | |
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم) | 0.01 | 0.05 | مضر | مولد | مشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد | |
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم) | 0.01 | 0.05 | مضر | تخم | مشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد | |
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم) | 0.01 | 0.05 | مضر | لارو | مشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد | |
هیدروژن سولفید (1/میلیگرم) | 0.01 | 0.05 | مضر | بچه ماهی | مشکلی که به طور معمول در فارم های غیر متراکم و نیمه متراکم رخ میدهد | |
نور (رعد و برق مصنوعی) | 12000 | مضر | مولد | اهمیت ویژه ای برای میگوی مولد دارد | ||
نور (رعد و برق مصنوعی) | 2500 | بهینه | مولد | اهمیت ویژه ای برای میگوی مولد دارد | ||
سرب (1/ میلی گرم) | <0.10 | مضر | بالغ | |||
سرب (1/میلی گرم) | <0.10 | بهینه | بالغ | |||
سرب (1/ میلی گرم) | <0.10 | مضر | مولد | |||
سرب (1/ میلی گرم) | <0.10 | بهینه | مولد | |||
سرب (1/ میلی گرم) | <0.10 | مضر | تخم | |||
سرب (1/ میلی گرم) | <0.10 | بهینه | تخم | |||
سرب (1/ میلی گرم) | <0.10 | مضر | لارو | |||
سرب (1/ میلی گرم) | <0.10 | بهینه | لارو | |||
سرب (1/ میلی گرم) | <0.10 | مضر | چه ماهی | |||
سرب (1/ میلی گرم) | <0.10 | بهینه | چه ماهی | |||
جیوه (1/ میلیگرم) | 0.0001 | مضر | بالغ | |||
جیوه (1/ میلیگرم) | 0.0001 | بهینه | بالغ | |||
جیوه (1/ میلیگرم) | 0.0001 | مضر | مولد | |||
جیوه (1/ میلیگرم) | 0.0001 | بهینه | مولد | |||
جیوه (1/ میلیگرم) | 0.0001 | مضر | تخم | |||
جیوه (1/ میلیگرم) | 0.0001 | بهینه | تخم | |||
جیوه (1/ میلیگرم) | 0.0001 | مضر | لارو | |||
جیوه (1/ میلیگرم) | 0.0001 | بهینه | لارو | |||
جیوه (1/ میلیگرم) | 0.0001 | مضر | بچه ماهی | |||
جیوه (1/ میلیگرم) | 0.0001 | بهینه | بچه ماهی | |||
نیتریت (1/ میلیگرم) | >4.5 | مضر | بچه ماهی | مشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی | ||
نیتریت (1/ میلیگرم) | >4.5 | مضر | لارو | مشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی | ||
نیتریت (1/ میلیگرم) | <4.5 | بهینه | تخم | مشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی | ||
نیتریت (1/ میلیگرم) | <4.5 | بهینه | لارو | مشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی | ||
نیتریت (1/ میلیگرم) | <4.5 | بهینه | بچه ماهی | مشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی | ||
نیتریت (1/ میلیگرم) | >4.5 | مضر | بالغ | مشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی | ||
نیتریت (1/ میلیگرم) | >4.5 | مضر | مولد | مشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی | ||
نیتریت (1/ میلیگرم) | >4.5 | مضر | تخم | مشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی | ||
نیتریت (1/ میلیگرم) | <0.1 | بهینه | 4.5 میلیگرم توسط میگو در طبیعط احمل میشود. این مسئله هم در مورد میگوی پسا لاروی هم در مورد میکوی جوان صدق میکند | |||
نیتریت (1/ میلیگرم)) | <4.5 | بهینه | بالغ | مشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی | ||
نیتریت (1/ میلیگرم) | <4.5 | بهینه | مولد | مشکلی که به معمولا در سیستم های مدار بسته اتفاق میفتد و ندرتا در استخر های خاکی | ||
(ppt) نمک | >40 | مضر | بچه ماهی | نیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد | ||
(ppt) نمک | 32 | مضر | مولد | نیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد | ||
(ppt) نمک | 32 | مضر | تخم | نیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد | ||
(ppt) نمک | 32 | مضر | لارو | نیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد | ||
(ppt) نمک | 34 | مضر | بالغ | نیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد | ||
(ppt) نمک | 10 | 40 | بهینه | بچه ماهی | نیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد | |
(ppt) نمک | 27 | 31 | بهینه | بالغ | نیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد | |
(ppt) نمک | 27 | 31 | بهینه | مولد | نیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد | |
(ppt) نمک | 27 | 31 | بهینه | تخم | نیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد | |
(ppt) نمک | 27 | 31 | بهینه | لارو | نیاز به کنترل بسیار بیشتری در سامانه ی تکثیر تا استخر پرورش دارد | |
(ppt) نمک | 10-25 | بهینه | میگوی جوان و بالغ هردو میتوانند شوری 0.5 تا 40 را تحمل کنند | |||
تولید مثل (سانتیگراد) | <27 | >32 | مضر | مولد | باید هنگامی که میخواهید میگوی مولد تولید کنید کنترل دقیقی داشته باشید | |
دمای تولید مثل (سانتیگراد) | 28 | 30 | بهینه | مولد | باید هنگامی که میخواهید میگوی مولد تولید کنید کنترل دقیقی داشته باشید | |
(JTU) کدورت | 30 | بهینه | بالغ | به طور معمول مشکل استخر های خاکیست | ||
(JTU) کدورت | <25 | >40 | مضر | بالغ | به طور معمول مشکل استخر های خاکیست | |
(JTU) کدورت | 10-50 | بهینه | میگو در طبیعت کدورت 0 تا 100 را تحمل میکند | |||
چگالی (سانتیمتر بر ساعت) | 0-10000 | بهینه | کمتر از 50.000 را در طبیعت تحمل میکند | |||
pH | <7.5 | >8.4 | مضر | بالغ | آبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد | |
pH | <7.5 | >8.4 | مضر | مولد | آبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد | |
pH | <7.5 | >8.4 | مضر | بچه ماهی | آبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد | |
pH | <8.0 | >8.2 | مضر | تخم | آبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد | |
pH | <8.0 | >8.2 | مضر | لارو | آبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد | |
pH | 7.5 | 8.4 | بهینه | بالغ | آبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد | |
pH | 7.5 | 8.4 | بهینه | مولد | آبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد | |
pH | 7.5 | 8.4 | بهینه | چه ماهی | آبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد | |
pH | 8.0 | 8.2 | بهینه | تخم | آبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد | |
pH | 8.0 | 8.2 | بهینه | لارو | آبی که اندکی بازی باشد بهتر است.در مورد مولد ها تنظیم آن اهمیت بیشتری دارد | |
pH | 7-8 | بهینه | 6.5 تا 9.5 را در طبیعت وانامی تحمل میکند | |||
دمای آب (سانتیگراد) | 30 | بهینه | بالغ | |||
دمای آب (سانتیگراد) | <25 | >34 | مضر | بالغ | ||
دمای آب (سانتیگراد) | <26 | >32 | مضر | بچه ماهی | ||
دمای آب (سانتیگراد) | <27 | >31 | مضر | لارو | ||
دمای آب (سانتیگراد) | <27 | >32 | مضر | مولد | ||
دمای آب (سانتیگراد) | <27 | >32 | مضر | تخم | ||
دمای آب (سانتیگراد) | 27 | 31 | بهینه | لارو | ||
دمای آب (سانتیگراد) | 28 | 30 | بهینه | مولد | ||
دمای آب (سانتیگراد) | 28 | 30 | بهینه | تخم | ||
دمای آب (سانتیگراد) | 28 | 32 | بهینه | بچه ماهی | ||
دمای آب (سانتیگراد) | 20-32 | بهینه | .انامی در طبیعت در محیط هایی لانه گزینه میکند که دمای 18 الی 32 درجه داشته باشد | |||
زینک(1/میلیگرم) | 0.10 | مضر | بالغ | |||
زینک(1/میلیگرم) | 0.10 | بهینه | بالغ | |||
زینک(1/میلیگرم) | 0.10 | مضر | مولد | |||
زینک(1/میلیگرم) | 0.10 | بهینه | مولد | |||
زینک(1/میلیگرم) | 0.10 | مضر | تخم | |||
زینک(1/میلیگرم) | 0.10 | بهینه | تخم | |||
زینک(1/میلیگرم) | 0.10 | مضر | لارو | |||
زینک(1/میلیگرم) | 0.10 | بهینه | لارو | |||
زینک(1/میلیگرم) | 0.10 | مضر | بچه ماهی | |||
زینک(1/میلیگرم) | 0.10 | بهینه | بچه ماهی |
ref:
http://www.fao.org/fishery/culturedspecies/Penaeus_vannamei/en