خاویار و مراحل عمل آوری و بسته بندی آن
رقم‌بندی خاویار: دان 1: دانه های خاویار درشت، بدون پوسته و رنگ آن روشن .دان 2: دانه های خاویار ریز، پوسته كم و سیاه رنگ . دان 3: یا داخله هم گفته می شود، دانه های خاویار خیلی ریز، نارس میباشد.

مراحل عمل آوری و بسته بندی خاویار
1- شكافتن شكم ماهی و در آوردن تخمدان
برای عمل آوری خاویار در ابتدا

2-غربال کردن خاویار

نحوه شستن خاویار
1- ابتدا در تاس استیلی حاوی خاویار آب ریخته، با احتیاط آن را به هم زده و بلافاصله تاس را خم کنید.

4- نمك زدن خاویار
نمك زدن خاویار باید در ظرف استیل حداكثر ظرف 15دقیقه انجام گیرد.
• خاویار الك شده را با نمك مخصوصی مخلوط می‌كنند.
• آنقدر آن را به هم می‌زنند تا تمامی‌ نمك جذب آن بشود.
• در این مرحله خاویار آماده شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *