گزارش ها از شیوه های کشاورزی تیلاپیا نگران کننده است.

تیلاپیای پرورشی (Tilapia-Hydrofarm.ir)

چرا تاکید بر مضر بودن تیلاپیا ادامه دارد؟

به گزارش هیدروفارم : علاوه بر جلوگیری مافیاهای تیلاپیا و … گروهی هم به این کار دامن می زنند و نمی گذارند که این ماهی توسط پرورش دهندگان مجاز و تحت اصول پرورشی درست و زیر نظر کارشناسان خبره به بار بنشیند اما نگرانی های این افراد شنیدنی است و شامل موارد زیر می باشد که بعضی درست بعضی هم نادرست است و زیادی بزرگ می شوند.

بعضی از این ایرادات هم اگر این ماهی به رسمیت شناخته شود و مجوز فعالیت تیلاپیا و همچنین آـموزش تیلاپیا به دامداران و کشاورزان و در کل علاقه مندان به ماهی تیلاپیا (tilapia) داده شود برطرف خواهد شد و در ایران اصلا از این متد ها استفاده نخواهند شد.

اما ممکن است افراد سودجویی باشند که از این روشهای نا صحیح استفاده کنند .


از آنجایی که تقاضای مصرف کنندگان برای ماهی تیلاپیا همچنان در حال رشد است، پرورش ماهی تیلاپیا روشی مقرون به صرفه برای تولید محصول نسبتاً ارزان برای مصرف کننده ارائه می دهد.

با این حال، چندین گزارش در دهه گذشته جزئیات نگران کننده ای را در مورد شیوه های پرورش ماهی تیلاپیا، به ویژه از مزارع واقع در چین، نشان داده است.

تیلاپیا اغلب با مدفوع حیوانات تغذیه می شود
یک گزارش از سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) نشان داد که تغذیه ماهی های پرورشی در چین با مدفوع حیوانات دام معمول است .

اگرچه این عمل هزینه‌های تولید را کاهش می‌دهد، اما باکتری‌هایی مانند سالمونلا که در فضولات حیوانات یافت می‌شوند می‌توانند آب را آلوده کرده و خطر بیماری‌های ناشی از غذا را افزایش دهند.

استفاده از مدفوع حیوانات به عنوان خوراک مستقیماً با ماهی خاصی در این گزارش مرتبط نبود. با این حال، حدود 73٪ از ماهی تیلاپیا وارداتی به ایالات متحده از چین می آید، جایی که این عمل به ویژه رایج است .

تیلاپیا ممکن است با مواد شیمیایی مضر آلوده شود
مقاله دیگری گزارش داد که FDA بیش از 800 محموله غذاهای دریایی از چین را از سال 2007 تا 2012 رد کرده است، از جمله 187 محموله ماهی تیلاپیا.

این ماهی به این دلیل اشاره کرد که این ماهی استانداردهای ایمنی را برآورده نمی کند، زیرا آنها با مواد شیمیایی بالقوه مضر، از جمله “باقی مانده های داروهای دامپزشکی و افزودنی های ناایمن” آلوده شده اند .

دیده بان دریایی آکواریوم Monterey Bay همچنین گزارش داد که چندین ماده شیمیایی شناخته شده برای ایجاد اثرات سمی هنوز در پرورش ماهی تیلاپیا چینی استفاده می شود، علیرغم اینکه برخی از آنها برای بیش از یک دهه ممنوع شده بودند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *